Je medewerkers zijn de kern van je organisatie. Als je hun motivatie en binding versterkt, plukt je organisatie daar de vruchten van. De coachingsgerichte oplossingen van Randstad RiseSmart helpen je in te spelen op je belangrijkste personeelsdoelstellingen. Ze zijn vernieuwend als het gaat om het ondersteunen van de ontwikkeling en mobiliteit van je medewerkers in hun loopbaan.

coachingsgerichte oplossingen.

De oplossingen van Randstad RiseSmart helpen je je personeel te ondersteunen bij elke stap in hun loopbaan - als ze je organisatie binnenkomen, zolang ze er werken en als ze weer weggaan. Onze diepgaande expertise en mensgerichte aanpak bieden de oplossingen die je nodig hebt voor re-integratie van werknemers, worklife coaching, loopbaanontwikkeling, interne mobiliteit, outplacement en pensionering.

lokale oplossingen in nederland

  • randstad participatie
    Wij zijn ervan overtuigd dat de integratie van mensen met een beperking altijd op het werk begint. Met de focus op werk, zorgen we voor de beste match tussen werkgever en kandidaat. Ons doel is ondersteuning van organisaties die willen investeren in mensen met een beperking.
  • randstad baanbrekend
    ​​​​​​​Randstad Baanbrekend is een co-creatie tussen Nederlandse gemeenten en Randstad Nederland. Het doel hiervan is mensen aan werk te helpen die momenteel een bijstandsuitkering krijgen.

leiderschap in nederland.

beatrijs van der wal

beatrijs van der wal

directeur

Beatrijs is sinds begin 2020 werkzaam als directeur bij Randstad RiseSmart. De afgelopen tien jaar heeft ze verschillende functies in werving en talent management bekleed. Haar werkervaring in Singapore en APAC heeft Beatrijs meer inzicht gegeven in de verschillende behoeften op het gebied van mobiliteit en de verscheidenheid aan oplossingen. Het creëren van een duurzame arbeidsmarkt en samenleving is haar passie. Zij denkt graag mee over mogelijkheden en hoe zij daaraan kan bijdragen.

yolanda tieleman

yolanda tieleman

directeur

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van werk, is het mijn missie een markt te creëren waar voor iedereen een geschikte werkplek is. Zinvol werk geeft behalve inkomen en zekerheid ook identiteit, (zelf)respect en sociale waardering. We zetten onze deskundigheid in om duurzame werkgelegenheid voor iedereen te bewerkstelligen. Want in onze snel veranderende arbeidsmarkt heeft iedereen recht op een passende baan. Randstad is er voor iedereen, want iedereen is onmisbaar op de arbeidsmarkt van nu en straks!

de voorsprong die je krijgt met randstad.

Randstad RiseSmart maakt deel uit van de Randstad-organisatie voor mondiale HR-dienstverlening, die op unieke wijze wereldwijd een uitgebreid en geïntegreerd aanbod biedt. Hiermee kunnen organisaties hun personeelsbestand transformeren om zo business excellence en groei te realiseren. Andere partners naast RiseSmart in de Randstad-organisatie zijn:

  • randstad sourceright - gespecialiseerd in het organiseren van tijdelijk personeel en personeelsstrategie bij krimp, groei en innovatie
  • randstad - tijdelijke en permanente plaatsing van medewerkers

contact en locaties.

sales en overige vragen:


+31-20-5691024

hoofdkantoor:  


Randstad RiseSmart Netherlands
Diemermere 25, 1112 TC Diemen

https://www.randstadrisesmart.nl/

spreek met een expert

bereik je potentieel in je werkleven, voor je organisatie en je medewerkers.

neem contact met ons op