Dine medarbejdere er kernen i din forretning, og hvis du styrker deres engagement og fastholdelse, vil det komme din organisation til gode. Randstad RiseSmarts løsninger coaching-baserede løsninger hjælper dig til at reagere i tide på dine mest kritiske personaleprioriteter og tilbyder innovative værktøjer til at støtte dine medarbejderes udvikling og mobilitet gennem hele deres ansættelsesrejse.

coaching-baserede løsninger.

Randstad RiseSmarts løsninger hjælper dig med at støtte din arbejdsstyrke på hvert eneste trin af deres medarbejderrejse. Både inde i og uden for din organisation. Vores store ekspertise og menneskefokuserede tilgang giver dig de løsninger, du har brug for til at sikre dine medarbejderes tilbagevenden til job, arbejdslivscoaching, karriereudvikling, omplacering af arbejdsstyrken, outplacement og forberedelse til pensionering.

ledelse i danmark.

malene gude

malene gude

leder af outplacement & transition og senior executive search consultant

Malene er uddannet i cand.psych. i erhvervspsykologi fra Københavns Universitet og har over 18 års erfaring med karriereudvikling, coaching, talent management og HR-rådgivning.

fordelen ved at vælge randstad.

Randstad RiseSmart er en del af Randstad-koncernens globale HR-tjenester, som er ene om at levere omfattende og fuldt integrerede løsninger, der giver organisationer over hele verden mulighed for at tilpasse deres arbejdsstyrker for at sikre forretningsekspertise og vækst. Ud over RiseSmart omfatter partnerne inden for Randstad-familien følgende:

  • randstad sourceright – talent management og administrative tjenester
  • randstad – bemandingsløsninger med midlertidigt og fastansat personale

kontakt og beliggenhed.

salg:


randstad@randstad.dk
+45 33 93 08 00 

hovedkontor:


randstad københavn
Vester Farimagsgade 7, 2.
1606 København V
+45 33 93 08 00

 

yderligere kontorer:


randstad aalborg
Vesterå 13
9000 Aalborg
+45 98 10 27 23
 
randstad aarhus
Bredskifte Allé 11, 1.
8210 Aarhus V
+45 86 12 95 88
 
randstad kolding
Kokholm 3B st. th
6000 Kolding
+45 75 50 70 80

tal med en ekspert.

slip arbejdslivets muligheder fri for din organisation og for dine medarbejdere.

kontakt os