Marc heeft een achtergrond van wereldklasse in het leiden van veranderingsmanagement, reorganisaties en bedrijfsintegratie vanuit een ICT, commercieel, HR, logistiek en operationeel perspectief. Zijn internationale ervaring reikt van de VS tot Frankrijk en Polen, en zijn communicatievaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels, met basiskennis van het Duits, voegen extra waarde toe aan zijn algehele profiel.

Gedurende zijn progressieve loopbaan bij Randstad Group Belgium, heeft Marc aanzienlijke groei weten te bewerkstelligen door met succes twee nieuwe bedrijfstakken te integreren. Hij speelde een cruciale rol in het neerzetten van België als vlaggenschipfiliaal binnen Randstad en de meest succesvolle acquisitie voor outplacementservices. Marc heeft ook andere landen geholpen met verkoopmogelijkheden en meegewerkt aan internationale aanbestedingen. Hij is momenteel coördinator van Europese expansie in het Global Outplacement Steering Committee.

Als directeur van RiseSmart geeft hij leiding aan 240 personeelsleden binnen vijf bedrijfstakken, waaronder outplacement, loopbaandiensten, welzijnswerk, vaardigheids- en evaluatiediensten, en B2C-loopbaanbegeleiding. Zijn stijl van leiding geven is transparant met een duidelijke focus op het menselijke aspect binnen het gebied van resultaten behalen.

Marc heeft een Master in commerciële en financiële wetenschappen en een Bachelor in Informatica.

speak to an expert.

find out what we can do for your organization and employees.

contact us